Du är här :--Välkomna till ett nytt läsår på Imanskolan!

Välkomna till ett nytt läsår på Imanskolan!

Först vill vi hälsa alla våra gamla och nya elever välkomna till Imanskolan höstterminens första dag, måndagen den 19 augusti.

Första skoldagen
Skolan startar måndag 19 augusti med upprop enligt tiderna nedan:

Barn i förskoleklass
Alla elever i förskoleklass kommer att ha två veckors inskolning.
Den första dagen måndagen 19/8, ska eleverna komma till skolan med sina föräldrar 9.00. (Det finns ingen skolskjuts för elever i förskoleklass denna dag). Eleverna slutar 10.30 och åker då hem med sina föräldrar. Fritids finns för de barn som har rätt till det.

Fr o m andra dagen (dvs tisdag 20/8) ordnas skolskjuts och lunch för eleverna. Eleverna åker hem 11.30 varje dag de två första veckorna om de inte har fritids.

Klass 1-3
Eleverna kommer till skolan med skolans bussar. De börjar 8.30 och åker hem 10.00.
De som har rätt till fritids stannar kvar och åker hem 15.30.

Klass 4-6
Eleverna börjar 8.30 och åker hem 11.00.

Första skoldagen serverar skolan inte lunch till eleverna. De får frukt och glass istället.

Skolskjuts
Vi har nya rutiner vad det gäller skolskjuts. Elever i klasser F-4 får skolskjuts som vanligt med skolans bussar och föräldrarna betalar skolskjutsavgift, enligt tidigare information. Elever i klasser 5-6 får busskort från kommunen och ska åka kommunal buss. Skolan kommer att ordna skolskjuts till de elever som inte har rätt till busskort från kommunen, mot en avgift.
För information om busstider se separat papper.

Elevfrånvaro
Om ditt barn blir sjuk och inte kommer till skolan, meddela oss genom att du ringer skolan på 018-10 19 19.
Efter en vecka riskerar ditt barn att förlora sin plats om du INTE har meddelat skolan.

Lärare och klasser
I år blir klassfördelningen enligt följande:

Klass Klassföreståndare
F gul Ewa Rickardsson
F orange Carolina Vergara
1a Christina Bomstad
1b Nora Khasrow
2a Ajmen Shibani
2b Camilla Gönczi
3 Carl Axelsson
4 Peter Eze Karlsson
5 Chadi Al-Kafri
6 Lise Lindh

Klasserna 1-3 kommer att ha sin klassföreståndare i de flesta ämnena, medan klasserna 4-6 kommer att ha ämneslärare.

Fritids
Information om fritidsverksamheten får ni på separat papper.

Inneskor
Vi vill uppmana föräldrarna att skicka med inneskor till sina barn. Glöm inte att skriva barnens namn, efternamn och klass på dem.

I samband med att Eid Al-Adha har infallit vill vi önska er Eid Mubarak!

Varmt välkomna önskar Imanskolans ledning
genom Khodr Ali, rektor